Doe mee pas – Coevorden

De Doe-Mee-Pas – Gemeente Coevorden

De Doe-Mee-Pas is een pas waarmee kinderen, jongeren en 65-plussers gratis lid kunnen worden van één of meerdere sport- of culturele verenigingen. De enige voorwaarde voor het gebruik van deze pas is dat de gebruiker afhankelijk is van een inkomen rond het sociaal minimum. De Doe-Mee-Pas kan vanaf 2012 worden gebruikt voor meer dan één vereniging.

Vanaf mei 2017 wordt AB pakket voor kinderen met Doe-Mee-Pas bij Zwemschool Born 2 Swim vergoed door de gemeente Coevorden!!!

Wij zijn uiteraard erg blij dat deze mogelijkheid er is!

Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met de gemeente.

Informatie voor ouders

Alle kinderen uit gezinnen in de gemeente Coevorden die afhankelijk zijn van een inkomen rond het sociaal minimum ontvangen de Doe-Mee-Pas. Heeft u een inkomen rond het sociaal minimum en heeft uw kind geen pas ontvangen? U kunt de pas aanvragen via het digitale formulier.

Lesdagen/tijden voor kinderen met de Doe-Mee-Pas 

De kinderen die ingeschreven worden met een Doe-Mee-Pas van de Gemeente Coevorden hebben hiervoor aparte afspraken. Deze afspraken gelden alleen indien het betreffende kind deze pas heeft en kan gebruiken.

Lesdag mogelijkheden: in overleg.

Tarieven 2018 Doe-Mee-Pas:

Vergoeding AB door de gemeente: € 520,-.
Diploma zwemmen: € 10,- per diploma.
Inschrijfgeld: € 17,50

*Deze tarieven zijn alleen geldig voor mensen die in bezit zijn van de Doe-mee-pas! Na goedkeuring door de gemeente kan een vergoeding gedeclareerd worden bij de gemeente Coevorden. Vergoedingen die niet door de gemeente worden betaald, dient u zelf te betalen. U blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het voldoen van lesgeld.

zwemschoolborn2swim.nl