Doe mee pas – Coevorden

De Doe-Mee-Pas – Gemeente Coevorden

De Doe-Mee-Pas is een pas waarmee kinderen, jongeren en 65-plussers gratis lid kunnen worden van één of meerdere sport- of culturele verenigingen. De enige voorwaarde voor het gebruik van deze pas is dat de gebruiker afhankelijk is van een inkomen rond het sociaal minimum. De Doe-Mee-Pas kan vanaf 2012 worden gebruikt voor meer dan één vereniging.

Vanaf mei 2017 wordt het volledige AB pakket bij Zwemschool Born 2 Swim vergoed door de gemeente Coevorden!!!

Wij zijn uiteraard erg blij dat deze mogelijkheid er is!

Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met de gemeente.

Informatie voor ouders

Alle kinderen uit gezinnen in de gemeente Coevorden die afhankelijk zijn van een inkomen rond het sociaal minimum ontvangen de Doe-Mee-Pas. Heeft u een inkomen rond het sociaal minimum en heeft uw kind geen pas ontvangen? U kunt de pas aanvragen via het digitale formulier.

Lesdagen/tijden voor kinderen met de Doe-Mee-Pas (Start september 2016)

De kinderen die ingeschreven worden met een Doe-Mee-Pas van de Gemeente Coevorden hebben hiervoor aparte afspraken. Deze afspraken gelden alleen indien het betreffende kind deze pas heeft en kan gebruiken.

Lesdag mogelijkheden per direct: in overleg.

Lesdag mogelijkheden 2016/2017:
Vrijdag 15.00 – 16.00 uur

Tarieven 2017 Doe-Mee-Pas:

Vergoeding AB door de gemeente.

1 uur per week les: € 30,- per maand.
2 uur per week les: € 60,- per maand.
Diplomazwemmen: € 10,- per diploma.
Inschrijfgeld: € 10,-.

*Deze tarieven zijn alleen geldig voor mensen die in bezit zijn van de Doe-mee-pas! Na goedkeuring door de gemeente kan een vergoeding gedeclareerd worden bij de gemeente Coevorden. Lesgeld dat niet door de gemeente wordt vergoed, dient u zelf te betalen. U blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het voldoen van lesgeld.